avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... analiza risc
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

analiza risc

Buna ziua. Avand in vedere Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, as dori sa stiu daca intreprinderea familiala se regaseste aici avand in vedere ca, comertul se face intr~o piata, intr~o hala acoperita in care sunt mai multe standuri. Familia are unde stand unde vinde produse chimice,standul fiind inchiriat. Acolo exista sistem de alarma si camere si de asemenea au contract cu firma de paza. Exista si o sectie de politie aproape. Chiar si in acest caz este nevoie de acea analiza de risc?Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: lylyanac , utilizator 17:47, 20 Aprilie 2017
Este bine sa intrebati in scris, cu nr. de inregistrare/ data la sectia de politie din apropiere, in conditiile in care trebuie efectuata o vizualizare la locatia respectiva si este utila studierea documentelor existente pentru protectia lucratorilor/ cumparatorilor, supraveghere, paza, etc.
Multumesc ! Voi transmite familiei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)
Montaj camere video de supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua as avea o intrebare, detin un PFA cu codul caen 9511 \"reparatii intretinere si etc pentru electronice\". stiu ca montajul de camere e putin cam ... (vezi toată discuția)
Capac furat la masina - camera video disponibila alex_u_64 alex_u_64 Salut! Acum cateva zile am fost intr-un supermarket si mi-am lasat autoturismul in parcarea acestuia, parcare despre care ulterior am observat ca este ... (vezi toată discuția)