avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil - in urma PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil - in urma PFA

Buna ziua,

- venitul net pe PFA pentru indemnizatia de crestere copil cum se calculeaza?
- Din venitul brut se scade doar impozitul pe profit de 16% - si rezulta profitul net, din care 85% este indemnizatia?
- sau netul se considera dupa ce se scade si CASS de 5,5% , iar in cazul meu chiar si CAS de 10.5%?

O alta intrebare este daca am pe PFA niste contracte in derulare, iar dupa ce suspend activitaea pe PFA - pentru a depune dosarul pt indemnizatie, mai pot taia facturi pe sumele ramase din contractele de dinaintea suspendarii?
Serviciile fiind finalizate dar sumele nefiind incasate;

Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Sunt angajat cu contract individual de munca dar am si un PFA care prestez alte activitati cu alte persoane fizice sau juridice; - Undeva ... (vezi toată discuția)
Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 85% crestere copil la pfa cristina1983 cristina1983 Incepand cu 01 Martie am un PFA, urmeaza sa fac declaratia la Administratia Financiara a venitului estimativ. Din punct de vedere al administratiei venit net ... (vezi toată discuția)