avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Primăria poate forța rezilierea unui contract?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Primăria poate forța rezilierea unui contract?

Asociația noastră de proprietari are încheiat un contract cu o firmă de salubritate valabil până în noiembrie 2027. La o vizită din partea Primăriei, două inspectoare supărate că nu avem contact cu o firmă abilitată de Primăria sector 6 , ne-au dat termen 30 de zile sa reziliem contactul actual și să încheiem un contact nou cu o firmă abilitată de Primăria sector 6. Țin să menționez că am avut contact cu una dintre cele 5 propuse de Primărie, dar nu am continuat cu ei , deoarece intr-o iarnă am stat 3 săptămâni cu gunoiul neridicat. Poate să ne oblige Primăria sa reziliem contactul actual dacă noi suntem mulțumiți de serviciile firmei actuale, doar pentru că nu e abilitată de ei... Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: vio_b_68 , utilizator 00:36, 21 Aprilie 2017
Scuze de greșeala! Contract valabil până în noiembrie 2017.
Buna seara,
LEGAL? NU! Dar fiind actualii primari, va pot face sicane pana va fac sa faceti ce vor ei!
ATENTIE! Firma sa fie autorizata si sa aiba contracte cu gropile de gunoi.
Mulțumesc pentru răspuns! Firma este autorizata, nu știu despre contractele cu gropile de gunoi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarie de sector vicar vicar Buna ziua saptamana aceasta presedintele Asociatiei a fost invitat la Primaria de sector si a fost instiintat ca in termen de 45 zile trebuie sa schimbe ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)
Supercom la bucuresti, sectorul 3 ? Tudorionascu Tudorionascu S.C. Supercom S.A. (prin Directia Venituri Buget Local Sector 2) a trimis notificare pe adresa Asociatiei de Proprietari din Sectorul 3 - pentru incheiere de ... (vezi toată discuția)