avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lege punere in circulatie a unui tractor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lege punere in circulatie a unui tractor

Legea privind punerea în circulație a unui tractor pe drumurile publice este intrata în vigoare ?
Cel mai recent răspuns: Marius232 , utilizator 15:53, 21 Aprilie 2017
nu. Ar trebui să-i mulțumiți lui Dumnezeu, pentru această oportunitate. Nu știu dacă îmi este permis de către administratori, să vă spun că de Sfintele Paște s-a decis ca Baraba (eu și d-voastră) să fim eliberați, iar Iisus Hristos să preia această condamnare. Cred că acest aspect ne va da de gândit ca pe viitor să nu mai încălcăm legea.
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii
Doamna,va mulțumesc frumos. Ati fost ultima mea speranța sa aflu sigur care este situația mea. Sunt terminat de stres.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare Georgee28 Georgee28 Cum pot sa iau achitare intr-un dosar pt conducerea unui tractor având permis categoria B + calificare de tractorist ? (vezi toată discuția)
Ordonanță Marius232 Marius232 Dacă tractoru era imatriculat în momentul încarc mi s-a întocmit dosar penal,mai pot beneficia de ordonanța data privind circulația tractoarelor pe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere tractor Utilizator298 Utilizator298 Am fost prins conducând un tractor pentru care mi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui tractor cu permis necorespunzător. Pot obține achitarea? ... (vezi toată discuția)