avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit imobil

Buna ziua!
Zilele trecute am infiintat un PFA, iar pentru sediul social/profesional am facut un contract de comodat pentru un apartament (toata suprafata, nu am stiut daca trebuie doar pentru o camera sau pentru tot apartamentul pentru a nu plati impozit majorat) in care nu este trecut la sectiune cu obligatiile pe care le am faptul ca voi plati utilitatile, deoarece nu voi inregistra cheltuieli deductibile cu acestea pe PFA.
Acum am cateva nelamuriri:
1. Exista riscul sa platesc un impozit majorat la anul pentru apartament daca avand in vedere ca in contractul de comodat nu este mentionat nimic despre cheltuielile cu utilitatile? Daca da, pot face o modificare a contractului pe care sa o depun la ONRC?
2. Dupa ce am infiintat PFA-ul, trebuie sa merg cu acest contract de comodat si la taxe si impozite locale?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)