avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata rata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata rata credit

Prietena mea a decedat ...Are un card de salarii la BRD..Având o descoperire de card de 2000 Ron...Banca nu vrea să închidă contul spunând că plata trebuie continuată..Menționez că doamna in cauza este măritată dar nu trăiește cu soțul de mai bine de 30 de ani...Are și un băiat care poarta alt nume..
Doresc să știu dacă banca procedează corect și poate cere continuare a plăților rudelor decedatei...
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:10, 21 Aprilie 2017
Masa succesorala este compusa din active si pasive. Atunci cand mostenitorii vor accepta succesiunea, nu vor putea accepta doar activele, prin urmare vor mosteni si datoriile. Daca datoriile sunt mai mari au optiunea de a nu accepta succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat, titular decedat badescucorina badescucorina avem si noi o intrebare daca tata este decedat si are un credit catre o banca acesta fiind neasigurat pe cine trage la raspundere banca respectiva se poate ... (vezi toată discuția)
Se mostenesc creditele Dariolimpia Dariolimpia Buna!parintii mei sunt divortati de 30 ani...timp in care noi copii nu am tinut legatuta cu tatal...dupa 30 de ani aflam ca tatal a decedat iar in urma lui ... (vezi toată discuția)
Mostenesc creditul tatalui decedat? andy2222 andy2222 Buna ziua, Tatal meu a decedat in martie 2013 si pe langa mostenirea ce consta intr-un apartament, acesta a lasat in urma si un card de credit co brand ... (vezi toată discuția)