Buna ziua!Am o cunostinta care doreste sa imi lase locurile de veci,precizez ca are act Concesiune in care sunt trecuti sotul si sotia ...sotul a decedat ..eu nu sunt ruda cu ea si doreste sa imi lase mie aceste locuri.Cum trebuie procedat in acest caz ?Nu au copii si apartamentul este dat de cand erau amandoi in viata fara aceste locuri de veci.Ce anume trebuie sa fac?Multumesc!
Contractul de concesiune permite titularului strict dreptul de folosinta a locului de veci pentru perioada asumata de parti in contract
Fiecare administratie de cimitir prin regulamentul de ordine interna precizeaza variantele prin care apartinatorii/rudele titularilor contracte de concesiune de locuri de veci pot prelua dreptul de folosinta loc de inhumare-de regula prin incheierea de nou contract de concesiune
Contactati administratia comitirului si analizati variantele admise de regulamentul cimitirului
Sunt cimitire care permit donatia,altele cu regim specaial-care nu permit transmiterea dreptului de folosinta a locului de inhumare