avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informatie

firma a intrat in insolventa cu data de 10.03.2017,a mentinut salariatii in continuare,are conventie cu somajul si doresc sa stiu temeiul legal in care este stipulat daca mai beneficiez de conventie somaj sau care este legea care interzice continuarea conventiei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 24 Aprilie 2017
Pentru ce s-a incheiat cu AJOFM-ul acea conventie ?
Conventie pentru angajare persoane peste 45 ani
Se restituie sumele încasate numai daca încetarea raportului de muncă are loc în temeiul art. 55 lit. b), art. 56 lit. d) şi e), art. 61 lit. d) şi art. 65 din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat peste 45 ani din somaj cristianp_91063 cristianp_91063 Daca sunt angajat din somaj,am peste 45 ani,firma primeste indemnizatia de 500 lei,eu ma pot angaja jumatate de norm la alta firma fara a pierde drepturile ... (vezi toată discuția)
Conventie somaj costicul costicul In cazul unui angajat cu conventie cu somajul(peste 45 ani), care vrea sa plece, angajatorul cu ce articol poate sa ii desfaca CIM? (vezi toată discuția)
Angajat în baza legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forței de muncă redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarea situatie .Am angajat la data de 15.12.2016 o persoana în baza legi 76/2002 privind stimularea ocupari fortei de munca.Eu ... (vezi toată discuția)