avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Protectie sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Protectie sociala

Buna seara,
Va rog mult sa ma ajutati sa gasesc o solutie pentru problema mea.
Anul acesta in septembrie implinesc 55 ani si am o vechime in munca de 36 ani si 6 luni, dar unitatea la care lucrez merge prost si va reduce posturile. La aceasta varsta va dati seama ca nu mai gasesc loc de munca. Pot beneficia de un sistem de protectie sociala sau ceva de acest gen pana la varsta de 57 ani si 4 luni cand pot iesi in pensie anticipata?Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 22 Aprilie 2017
Incercati la primarie pentru un ajutor social.

Detalii :
www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata panadaniela panadaniela Daca am 55 de ani, 36 de ani vechime, 4 ani grupa a doua pot sa ma pensionez anticipat, avand 3 copii.Vreau sa stiu daca pentru pensionare anticipata scade si ... (vezi toată discuția)
Modificare legea pensiilor 2013 - grupa i de munca dupa 2001 clauaime clauaime Buna ziua, Anul acesta fac 50 ani, am 30 de ani lucrati din care 18 ani de gr1 acumulati din 1983 pana in 2001. Sunt femeie deci ar trebui sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensionare gelaandrei gelaandrei Numele meu este Mihailov Stefan si sunt nascut in data de 29.sept.1955,vreau sa stiu daca cand pot iesii la pensie avand in vedere ca lucrez din anul 1973 ... (vezi toată discuția)