avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formulare intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formulare intampinare

Am avut un accident in 2014 si firma de asigurare nu a vrut sa plateasca pagubele pentru parapete, chiar daca politia cand am facut accidentul a spus ca e ok si mi a dat doar avertisment si mi a luat asigurarea, si abea acum am primit un dosar prin care imi cere sa trimit o intampinare sau sa platesc paguba. Nu stiu sa formulez intampinarea , va rog ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:43, 23 Aprilie 2017
Intampinarea trebuie motivata in fapt si in drept.
Ca sa va aparati in mod calificat puteti apela la avocat pentru a va redacta intampinarea si fara sa va reprezinte la proces.
Intampinarea se face in raport de cererea de chemare in judecata si nu in mod generic dupa un model anume tip.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu exista un model de intampinare,de principiu trebuie sa cuprinda elementele prevazute de art.205 NCPC, ptr.detalii concrete adresati-va unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la chemarea in judecata cami_alessia cami_alessia va rog frumos ajutati-ma si pe mine sa formulez o intampinare la chemarea in judecata.un tip are 9 vecini printre care si eu.de curand a constatat el ca ii ... (vezi toată discuția)
Cum se face o intampinare fleasca fleasca buna ziua , am fost dat in judecata de o firma de salubritate pentru neplata facturilor pe care ei le-au facturat si dupa plecarea mea din locul respectiv si ... (vezi toată discuția)
Intampinare fond goplanet goplanet Art. 205 alin.(2)NCPC ----- Întâmpinarea va cuprinde:............................ Dacă pârâtul locuieşte în străinătate, va arăta şi domiciliul ales ... (vezi toată discuția)