avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare la chemarea in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare la chemarea in judecata

va rog frumos ajutati-ma si pe mine sa formulez o intampinare la chemarea in judecata.un tip are 9 vecini printre care si eu.de curand a constatat el ca ii lipsesc vreo 3 arii din suprafata din titlu si ne-a dat pe toti in judecata in stabilirea liniilor de hotar.eu sunt de acord sa vina specialisti sa masoare pt ca eu am luat terenul acum 2 ani si nu am schimbat absolut nimic la garduri si chiar daca ar fi sa fie ceva in plus la mine i-as da fara cearta.nu ma intereseaza bunul altuia.problema este ca nu stiu cum sa formulez intampinarea sa aduc si probele adica actul facut prin judecata ce tine loc de contract de vanzare cumparare.si altceva nu stiu ce as mai putea anexa.cred ca buletinul si atat.in schimb nu sunt de acord sa platesc nici un leu pe specialist sau judecata.pun la dispozitie ce este necesar si atat.ajutati-ma si pe mine va rog cu o intampinare
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:44, 12 Decembrie 2016
Ori mergeti la avocat sa vada actele si platiti redactarea acestei intampinarii spre a fi facut totul conform legii, fie o redactati personal cuprinzand exact ceea ce ati mentionat mai sus, cu indicarea nr de dosar. Modele prestabilite nu exista.
Nu prea e ok asa, nu stiu daca am sa-i dau, nu-i dau direct, daca iese din niste masuratori pe care nu le platesc eu, ii dau teren dar fara cheltuieli.
Mergeti la un avocat, caci depinde cum anume ati facut vanzarea aia, daca la promisiune a fost vreun PV de vecinatate etc., sunt multe detalii care conteaza.
De principiu intampinarea trebuie sa cuprinda elementele prevazute de art.205 NCPC,in mod concret nu va putem formula intampinarea, adresati-va unui avocat ptr.detalii.
De acord, dar trebuie sa vada daca cere ceva, ca mie imi pare ca e partial achiesare, partial... nu stiu exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare intampinare Ioana Madalina Ioana Madalina Am avut un accident in 2014 si firma de asigurare nu a vrut sa plateasca pagubele pentru parapete, chiar daca politia cand am facut accidentul a spus ca e ok ... (vezi toată discuția)
Am primit citație să depun întâmpinare într-o speță privind ... marian19 marian19 Am primit citație să depun întâmpinare într-o speță privind vânzarea unui imobil, însă, eu sunt de acord cu vânzarea, am primit prețul, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Lamurire solutie proces pe legea 10 AdrianaBal AdrianaBal 1.Proces cu Primaria pe Legea 10 (despagubiri) 2.Solutia pe scurt :\" în vederea citării intervenienţilor cu cererea de chemare în judecată\" Ce ... (vezi toată discuția)