avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am primit citație să depun întâmpinare într-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am primit citație să depun întâmpinare într-o speță privind ...

Am primit citație să depun întâmpinare într-o speță privind vânzarea unui imobil, însă, eu sunt de acord cu vânzarea, am primit prețul, dar nu am putut merge la notar. Cum formulez răspunsul? Ceva de genul: ”Înțeleg să nu depun întâmpinare, fiind de acord cu vânzarea imobilului, întrucât am primit prețul .....” Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: marian19 , utilizator 13:45, 10 Iulie 2023
Buna ziua,
Puteti formula intampinarea si asa. Dar, trebuie sa tineti cont si de cele solicitate de reclamant prin cerere. De asemeni, trebuie sa fiti constient că in aceste conditii, veti suporta si cheltuielile de judecata efectuate de reclamant pentru acest proces.
Inutil să vă mai precizez că ar fi indicat să consultați și un avocat pentru a vă lamuri exact cu privire la tipul de acțiune si modalitatea de redactare a intâmpinării.
Pentru a evita cheltuielile de judecata și cele cu avocatul partii adverse ar fi util sa mergeti cu toate actele la avocat.Avocatul partii adverse poate ajunge la 10 000 sau 20 000 lei în astfel de cazuri.
Trebuie văzut exact situația.
Pareti sa fiti în culpa și trebuie văzut cum sa o rezolvați.

Fără avocat vor obține tot reclamanții.
Asa pare...

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Întrebarea era, dacă răspunsul către judecătorie îl mai numesc ”întâmpinare” sau nu? Reclamantul nu solicită cheltuieli de judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, raspunsul dvs se numeste intampinare, chiar daca sunteti de acord cu cererea, tot intampinare e.
Mulțumesc, o zi bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfaturi legat de iesirea din indiviziune cu rude instrainate avocado_toast avocado_toast Am nevoie de sfaturi legat de iesirea din indiviziune cu niste rude cu care sunt instrainata. Este necesar putin context pentru ca este o situatie foarte ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna pentru o restanta la credit bancar cu actionare in judecata anakamelia anakamelia Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz si va rog sa-mi dati o mana de ajutor. Am primit citatie pentru un dosar de dauna in legatura cu o restanta la un ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)