avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am nevoie de firma ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am nevoie de firma ?

Doresc sa vând diferite obiecte confecționate manual din lemn. Doresc sa deschid o pagina de Facebook pentru a-mi vinde obiectele.Am nevoie de firma pentru așa ceva?
Cel mai recent răspuns: anonim1987 , utilizator 18:03, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua! As avea o intrebare..soacra mea s-a intors din strainatate de 1 an si nu a reusit sa se angajeze inca. As putea sa o angajez ca bona sau menajera, desi nu am firma, sunt persoana fizica?
Daca da, aveti idee daca se merita, sau mai mari sunt taxele pe care le-as plati decat vechimea pe care si-ar putea-o plati singura?
Multumesc frumos!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa pe baza de borderou achizitie Dl_Sandu Dl_Sandu Detin un mic magazin cu decoratiuni,ca I.I.,as dori sa stiu daca pot pune la vanzare obiete create de mine, lumanari botez,tablouri etc pe baza unui borderou ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)
Demarare afacere Tina-A Tina-A As vrea sa deschid o afacere cu obiecte hand made, din textile, ceva gablonzuri si lemn/placaj subtire, lumanari decorative (doar sa le decorez nu sa le produc ... (vezi toată discuția)