avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am avut un proces pentru o executare silita pe care l-am cistigat. Au trecut mai bine de 20 de zile si inca nu am primit hotarirea de la Judecatorie, in baza careia sa nu mi se mai opreasca pe statul de plata 1/3 din venituri. Cum pot obtine aceasta hotarire si ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii opriti ilegal si taxa de timbru . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:49, 24 Aprilie 2017
Mergeti la arhiva instantei si solicitatimo copie conform cu originalul, asta daca s-a redactat hotararea, daca nu s-a redactat solicitati un certificat de grefa din cara sa rezulte solutia si mergeti la tertul poprit si executor cu certificatul de grefa si solictati sistarea popririi.
Trebuie sa apara in hotarare dispozitia de restituire a taxelor achitate, altfel urmeaza sa inregistrati o actiune separata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
avvalentina, utilizator
Este posibil ca hotararea sa nu fie redactata inca. Termenul este de 30 de zile, dar in functie de volumul de munca, se poate prelungi. Puteti depune o cerere de urgentare a redactarii si comunicarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , au trecut 5 luni de la terminarea procesului , si ... Ioan1123 Ioan1123 Buna ziua , au trecut 5 luni de la terminarea procesului , si nu am primit nici acum hotararea judecatoareasca , si am nevoie de ea sau de o dovada ca am ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)