avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu neplatit la demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu neplatit la demisie

Am o situtie neplacuta cu fostul angajator. Mi-am dat demisia cu preaviz, am stat 15 zile in preaviz si ultimele 5 mai aveam concediu, mi-am facut cerere si am lasato la resurse umane. Am primit doar pe mail o notificare ca nu se aproba concediul si ca se vor face demersurile necesare pt comisie si nu mai stiu ce...aau trecut 2 saptamani de atunci si nu am mai primit nimic oficial. S-au dat salaiile pe luna in urma si eu nu am mai primit niciun banut, nici tichetele de masa. Ce pot face? Este corect sa imi retina salariul? Pe luna martie care am lucrato intregral am primit doar avansul si lichidarea nu..plus o sapt din luna aprillie...Si mailul acela are vreo valoare? nu trebuia sa primesc notificarea cu confirmare de primire? Va rog sa ma indrumati..
Cel mai recent răspuns: ContSters428133 , utilizator 17:00, 26 Aprilie 2017
Având în vedere ca nu ați primit aprobare de concediu, dumneavoastră ați fost mai mult ca sigur trecut absent nemotivat. În momentul în care vi s-a respins cererea de concediu dvs trebuia sa va prezentați la munca. Puteți sa le solicitați în scris cu fax cu confirmare sau scrisoare recomandata clarificarea situației și drepturile financiare și dacă nu primiți răspuns abia atunci puteți sa începeți sa acționați. Va recomand înainte sa așteptați sa primiți răspuns de la ei sa nu cumva sa pierdeți timp și bani degeaba. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit adriancozma25 adriancozma25 Imi cer scuze pentru ca imi repet intrebarile, dar treburile au evoluat intr-un mod neplacut intre mine si angajator. Situatia este urmatoarea : Am lucrat ... (vezi toată discuția)
Neplata salariul Ana ionela Ana ionela Firma nu a platit salariul de 2 luni.ce pot sa fac? (vezi toată discuția)
Concediere colectiva, restrangere activitate. BogdanMD BogdanMD Buna ziua, societatea la care lucrez, restaurant, a decis sa concedieze tot personalul de servire si din bucatarie mai putin paznicul de noapte. Motivul ... (vezi toată discuția)