Sunt impreuna cu prietenul meu de 8 ani. Saptamana viitoare urmeaza ca el sa incheie contractul de vanzare cumparare, prin prima casa, a unui apartament. Pana in acest moment eu am contribuit cu 50% la toate cheltuielile - avans, contract promisiune si alte comisioane bancare - urmand ca dupa incheierea contractului sa ii platesc jumatate din rata. Ce act as putea incheia la notar din care sa reiasa ca eu am contribuit si voi contribui cu jumatate din toate cheltuielile generate de acest credit? Asta in cazul in care se intampla ceva cu el, eu sa pot dovedi in fata instantei care a fost contributia mea la apartament si sa o pot recupera. Va multumesc!
Prima casa
Coco2016
Buna ziua.Am cumparat cu prietenul meu un apartament acum 6luni..cu declaratie la bcr ca sunt de acord sa il trec in acte si amandoi sa avem 50%fiecare..el ... (vezi toată discuția)
Partaj la notar
Manuela15
Buna ziua,
Am achizitionat un apartament in al doilea an de la casatorie prin credit prima casa .Mentionez ca valoarea apartamentului a fost dubla fata de ... (vezi toată discuția)