avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită munca strainatate = sustragere executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

munca strainatate = sustragere executare silita?

Buna ziua,

Sunt executat silit de catre ANAF pt neplata unei datorii iar in momentul de fata muncesc in Franța. Ma intereseaza daca plecarea mea poate fi considerata ca o sustragere de la executarea silita, deci o infractiune?

Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
anonimous1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: anonimous1234 , utilizator 23:25, 22 Aprilie 2017
Nu este infracțiune, dar să știți că vă poate executa silit și în Franța.
Pentru plata o sa merg la ANAF sa vad daca ma lasa sa platesc in mai multe transe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce s-ar intampla daca... problem_one problem_one Sa presupunem ca individul X este dator la banca Y cu o suma de bani Z. Paraseste tara, undeva in Franta sa zicem, apoi dupa doar 1 an de zile dobandeste ... (vezi toată discuția)
Pot deveni parintii executati silit din cauza unui credit bancar neplatit de mine? StefanBan StefanBan Salutare! Am citit multe articole pe internet si sunt cam confuz! Poate cineva sa imi spuna cu siguranta daca pot fi parintii mei executati silit din cauza ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu plateste pensia alimentara??? anna_mama_singura anna_mama_singura Urmeaza sa primesc sentinta definitiva si irevocabila(in sentinta s-a stabilit ca paratul sa fie obligat sa imi deie 200ron pe luna din momentul din care am ... (vezi toată discuția)