avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua. Soacra mea a deschis succesiunea dupa bunicul sotiei mele decedat.Una din persoanele cu drept la aceasta succesiune se afla in strainatate si soacrame-a nu a anuntat-o despre acest demers(nu doreste acest lucru). Se poate incepe fara ea,in cazul ca nu poate fi anuntata (lipsa adresei)? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai2007 , utilizator 11:09, 23 Aprilie 2017
Trebuie anuntate toata persoanele cu vocatie succesorala.
La proces trebuie citate toate persoanele.
Trebuie stiut cum sa deschideti procesul dinainte de a incepe...
Era vorba de soacra-mea :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire? serbanmaria serbanmaria Buna!Ma numesc Maria si as dori si eu cateva informatii. Sunt casatorita de 5 ani. Sotul meu are tatal decedat de 20 de ani. Casa in care locuim este pe numele ... (vezi toată discuția)
Succesiune succesiva in instanta magda popescu magda popescu Buna ziua! Revin cu o intrebare. Pentru o succesiune care nu s-a facut de peste 20 de ani si care implica si deschiderea altor succesiuni dupa persoane ... (vezi toată discuția)