avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestat in cehia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestat in cehia

Buna ziua. Baiatul meu e arestat in Cehia de 2 luni pt inselaciune ,intrebarea mea este: Cat dureaza arestul preventiv , ce pedeapsa poate primi? varog as vrea sa stiu si eu mai multe detalii cum sunt legole acolo? care sunt procedurile acol
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:29, 22 Aprilie 2017
Cam greu sa primiti un raspuns corect si complet pe drept penal ceh de la un avocat roman, care profeseaza in Romania. Fiecare stat cu propriile coduri penale si de procedura penala.
Luati legatura cu ambasada ca sa va informeze de acuzatie, de drepturi si de incadrarea juridica cu pedeapsa prevazuta de legea ceha.
Desi are avocat din oficiu nu o sa va raspunda la telefon si nu o sa va informeze din varii motive...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitima aparare raduelena raduelena Buna seara, Am o mare rugaminte, la cei care cunosc Codul Penal din Cehia!! Prietena mea si cu cei doi copii si sai va vor fi profund ... (vezi toată discuția)
Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)
Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)