avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proect european
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proect european

Multumesc pentru raspuns . Va mai deranjez cu o alta antrebare, acum nu am nici o societate , am avut o asociatie familiara ancepand din anul 2000 si pana an 2003 dupa aia am plecat an Spania unde anca locuesc si acuma, dar mam decis sa ma reantorc an tara pentru a ancepe acest proect de afacere care lam descris an mesajul anterior,vroiam sa stiu daca pot obtine ceva mai multi bani si cati bani ar trebui sa am eu anainte de a ancepe acst proect. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Zonte Iulian , Consultant credite si finantari 22:06, 22 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor balintfi balintfi buna ziua. avem si noi o problema ,daca puteti va rog sa ma ajutati. sotul meu a fost operat cu inima acum 2 ani atunci noi am stat anca an ungaria si acolo ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare va rog. in urma partajului cu fostul sot ... Ucaa Ucaa Am sibeu i intrebare va rog. In urma partajului cu fostul sot in 2003 ,am vandut apartamentul conjugal ,am facut tranzactie cu fostul sot ca el sa ia 6000 ... (vezi toată discuția)
Divort sau abandon familial ,domiciliul in strainatate. Gabriela19722 Gabriela19722 Nu cunosc legile romanesti de aceea am sa va intreb cateva lucruri. Sotul meu a abandonat familia in luna ianuarie,lasadu-ma cu 2 copii minori si o ipoteca ... (vezi toată discuția)