avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se aplica TVA la fondul de rulment?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se aplica TVA la fondul de rulment?

Ma mut intr-un condominium administrat de dezvoltatorul imobiliar, entitate juridica. Mi s-a emis factura pt fondul de rulment cu TVA. Este corect sa se aplice TVA la fondul de rulment si eventual la cel de reparatii?
Multumesc!
CROM
Cel mai recent răspuns: Crom , utilizator 22:54, 23 Aprilie 2017
o prostie ca asta nu am mai auzit.
Fondul de rulment este al asociatiei de proprietari care este nonprofit.
Multumesc de raspuns dar deocamdata asociatia de proprietari nu este constituita, administrarea imobilului se face de catre dezvoltator, pe baza regulamentului de ordine interioara al condominiului, pana la constituirea asociatiei de proprietari. Si firma de administrare (care este a dezvoltatorului) a emis factura de fond de rulment cu TVA. Ma intereseaza daca este corecta si legala aplicarea de TVA la fondul de rulment si la cel de reparatii de catre firma care administreaza imobilul. Multumesc!
CROM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari luiza44 luiza44 buna seara, as avea si eu o intrebare!? Asociatia de proprietari ne baga la tabelul de plata in fiecare luna cate 5 lei fond de rulment si 5 lei fon de ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa blocului Doroteea Dinescu Doroteea Dinescu Buna seara Am reparat anul trecut ,mai exact in luna octombrie 2018 terasa blocului deoarece cand ploua patrundea apa pe tavanul de la ultimul etaj .Deoarece ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment si reparatii Nitimi Nitimi Este legal in conditiile unui condomniu nou construit si in care dezvoltatorul asigura pe o perioada mentenanta sa ? (vezi toată discuția)