avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere retinut

buna ziua! vineri 21.05 mi-a fost retinut permisul de conducere pe motiv ca nu am dat prioritate intr-un sens giratoriu ! consider ca am fost neindreptatit si doresc sa fac contestatie . pasii ii stiu in mare dar vroiam sa intreb daca trebuie platita amenda (580 ron si 290 in 2 zile lucratoare) sau nu ? oricum o mentionez si pe ea in contestatia pe care o voi face in instanta ! multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:07, 23 Aprilie 2017
Nu este obligatoriu, dar este bine să achitaţi în două zile lucrătoare jumătate din minimul amenzii. Nu mai puteţi face asta dacă pierdeţi procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda auto Sebi1991 Sebi1991 Buna ziua.astazi am primit o amenda ca nu am acordat prioritate pentru pietoni.mentionez ca la 2 m de trecere era parcata o masina si nu am vazut pietoni ... (vezi toată discuția)
Noua lege a amenzii rutiere! ovis67 ovis67 Bună ziua, conform noii legi a amenzilor rutiere extinsă la 15 zile a plății amenzii, eu am primit ieri 24 august o amenda de 580 cu plata a 290 lei, eu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 zile + amenda - contestatie marcel.florian marcel.florian Buna ziua, In cursul zilei de astazi mi-a fost retinut permisul de conducere. Pe o strada cu linie dubla continua, voiam sa virez la stanga, insa am facut ... (vezi toată discuția)