avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... foaie de boala pe timp de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

foaie de boala pe timp de somaj

Daca in timp ce am somaj , sunt internat in spital, am inteles ca se prelungeste somajul, caci atat cat stai in spital plateste casa de asigurari.

Care este adevarul, caci acest lucru l-am auzit la radio, dar cei de la somaj bineinteles ca nu au vrut sa-mi raspunda, s-au facut ca ploua.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 22:42, 18 Septembrie 2009
asa este, un certificat medical suspenda somajul, automat acesta se prelungeste cu aceeasi perioada din certificat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2009
lorelayold76, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand mai primesc indemnizatie de somaj, dupa concediu medical? ika ika Sunt somer , absolvent studii superioare, in perioada 20 ian.-18 feb. ac,am fost internat in spital. La data de 21 ian. am anuntat in scris la ALOFM, prin ... (vezi toată discuția)
Probleme concediu medical blondi3 blondi3 buna ! sunt noua pe forum si as avea si eu doua intrebari: 1.daca internarea unui pacient se prelungeste pe o perioada de 2-3luni se poate elibera concediu ... (vezi toată discuția)
Concediile medicale prelungesc somajul? arg ramona arg ramona buna seara.sunt somera,sunt insarcinata si as vrea sa prelungesc somajul o luna si 10 zile (cu concedii medicale) ca sa pot beneficia de indemnizatia ccc.am ... (vezi toată discuția)