avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

Buna ziua.Vreau sa stiu daca pot face carte funciara la partea mea mostenita dintr-un imobil(casa batrineasca) care a revenit la 3 frati de tata .Fiecare persoana are delimitata partea lui de mostenire in urma expertizei tehnce.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 15:36, 29 August 2017
Faceti iesirea din indiviziune la notar si apoi intabularea.
Mai este nevoie de iesirea din indiviziune,daca respectiva procedura s-a facut prin tribunal si exista o hotarire judecatoreasca in legatura cu partea fiecaruia conf expertizei tehnice ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu hotărârea legalizata mergeți la cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paºii necesari pt dezmembrare teren maria_cseh maria_cseh Revin din nou cu aceaaşi problemă. Avem moştenire (inclusă în succesiune) un teren de 6 ari pe care dorim s-o vindem. Tata împreună cu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters160825 ContSters160825 buna ziua .Am o problema si asi dori sa ma lamuriti. tatal meu a decedat in urma cu 5 ani ,s-a facut suceesiunea dupa defunct pe casa,si avem fiecare ... (vezi toată discuția)
Carte funciara nicmarius nicmarius cum obtin cartea funciara?am hotarire judecatoreasca legalizata pentru partea ce imi revine dupa decesul mamei mele. (vezi toată discuția)