avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

O primarie a angajat o persoana cu data de 01.apr.a.c.,aceasta a avut somaj inainte de angajare.Cu data transmiterii revisalului ,aceasta s-a internat in spital,toata luna aprilie are CM.Intrebarea mea este,cum calculez acest concediu,neavand nici un act din care sa rezulte modul de calcul pentru cele 6 luni anterioare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gia25 , utilizator 11:24, 24 Aprilie 2017
Exact cum procedati si atunci cand un angajat revine din concediu pt. cresterea copilului, de exemplu.
Solicitati angajatului sa prezinte o adv. privind veniturile realizate in ultimele 6 luni, in vederea reconstituirii stagiului de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical incepand cu prima zi de angajare ana55 ana55 La o primarie s-a angajat o persoana cu data de 01.apr.,care a fost in somaj,dar din nefericire cu data transmiterii Revisalului,acea persoana a fost internata ... (vezi toată discuția)
Lipsa baza calcul plata medical elam elam Buna dimineata! Am urmatorul caz: - un salariat angajat la mine din jumatatea lunii aprilie 2018, a prezentat la luna iulie 2018 concediu medical, cod 01. ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal kokoleta88 kokoleta88 Va rog mult daca puteti sa imi calculati cam cati bani ar trebui sa iau pt concediul prenatal si postnatal sau sa imi explicati cum se calculeaza. am un ... (vezi toată discuția)