avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare daune in urma caderii unui copac/crengi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare daune in urma caderii unui copac/crengi peste masina

Am masina avariata de caderea unei crengi, copacul se afla pe spatiul public sin administrarea primariei Iasi.nImi puteti spune daca dau in judecata primaria pot recupera banii pe care trebuie sa-i platesc pentru repararea masinii?

Infirmatii suplimentare:. De la administrator am informatia ca s-a facut adresa catre primarie pentru toaletarea copacilor din zona.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dima Mihai , utilizator 15:51, 24 Aprilie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc ca, initial, sa mergeti la o firma de reparatii si sa evaluati paguba.
Sper ca ati anuntat accidentul la politie si ati solicitat ca pe constatare sa fi scris ca accidentul este ca urmare a caderii unei crengi.
Faceti fotografii din toate pozitiile.
Adresati-va primariei cu o adresa solicitand despagubirea in cuantumul stabilit de firma de reparatii care ar trebui sa emita un deviz.
Va vor raspunde ca trebuie sa va adresati instantei.
Adresati-va instantei solicitand sa dea o sentinta care sa oblige primaria la despagubire in cuantumul stabilit de reparator.
Solicitati inclusiv cheltuieli de judecata.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune pentru masina avariata de copac Jules26 Jules26 Buna ziua, In data de 06.02.2020, in sectorul 6, Bucuresti, un copac a cazut peste autoturismul pe care il detin, avariindu-i plafonul si parbrizul. La fata ... (vezi toată discuția)
Dauna totala si despagubirea la asigurarile de tip rca Emelly Emelly Salut, as avea nevoie de cateva informatii sau daca poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac in cazul in care in urma unui accident de circulatie ... (vezi toată discuția)
Foloase necuvenite slk-500 slk-500 buna ziua!am avut un accident in care am lovit 2 autoturisme si neavand rca. valabil la acea data am reparat un autoturism achitandu-i contravaloarea pagubei ... (vezi toată discuția)