avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masina avariata in urma caderii de crengi pe masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina avariata in urma caderii de crengi pe masina

Buna ziua,

In seara de 25.10.2014 in urma furtunii si a ninsorii, mai multe crengi au cazut pe masina, avarind capota motor masina. Mentionez ca pentru copacul in cauza exista o cerere de toaletare catre ADP Sector 3, iar masina era parcata pe loc latit atribuit de ADP Sector 3.

Am fost cu masina la Politie sectia Accidente usoare unde am primit constatarea si am deasemeni martori privind crengile cazute pe masina, martori ce m-au ajutat sa eliberez masina, cei de la 112 cand au aflat ca strada a fost eliberata au zis ca nu vin, de spiritul civic este bun numai atunci cand ii scutesc pe ei de deplasare si deasemeni mi-au cerut sa-i sun pe cei de la ADP S3 lucru care l-am facut.

In urma apeluli catre ADP S3, acestia au zis ca mai au si alte cazuri si ca vor veni dar inca nu au facut-o, mentionez ca mai multe persoane au facut aceasta sesizare, creanga cea mai mare care a cazut pe masina si a facut cea mai importanta cauza s-a rupt din alta ceanga care si ea poate sa cada.

Va rog sa-mi spune-ti daca pot face o cerere de despagubire catre ADP pentru reparatia masinii sau trebuie sa-i dau in judecta.

Multumesc frumos

Theodor

Cel mai recent răspuns: TheodorRL , utilizator 13:25, 27 Octombrie 2014
Faceți o adresa catre aceștia, dar despăgubirile le veți obține doar in instanța.
puteti va rog sa-mi spuneti cam cat mar costa u astfel de proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copaci prea inalti, netoaletati corespunzator emiliapana emiliapana Buna ziua, In fata blocului se gasesc niste copaci vechi de peste 30 de ani, care acum au o inaltime de aprox 6 etaje - blocul e de 4 etaje. Intre copaci se ... (vezi toată discuția)
Taierea copacilor din fata blocului Cristilica Cristilica Acum 2 zile venit in fata blocului o armata de oameni de la ADP pentru a \\"toaleta copacii\\" . Practic, au fost desfigurati de asa zisele toaletari. Am ... (vezi toată discuția)
Dauna in urma caderii unei crengi pe masina xms xms Buna ziua. Subiecte ca acesta mai exista, insa nu am aflat nici un raspuns concret. Povestea mea pe scurt este urmatoarea. Ma aflam la prietena mea, asteptam ... (vezi toată discuția)