avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizii de impunere anuale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizii de impunere anuale

Buna zia ,

Am depus la inceputul anului declaratia 201 si pana acum nu am primit decizia de impunere.Angajatii de la ANAF mi-au spus ca deocamdata nu se pot prelucra delaratiile fiscale 200 si 201.

Mai este cineva in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 21:10, 27 Aprilie 2017
dureaza...sunt cam puturosi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 200 dotuletz dotuletz Sa incepem: lumea mi-a spus ca trebuie sa depun la ANAF o declaratie privind profitul facut din cedarea folosintei bunurilor (mai exact, am pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere eronata cu emitere de titlu executoriu sava ioan mina sava ioan mina Am un PFA, în luna ianuarie am depus declarația 200 pentru a fi bază în stabilirea plăților anticipate pe 2013 (așa am procedat și anul ... (vezi toată discuția)
Decizie de regularizare andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal pentru activitate de traducere si interpretare din Septembrie 2013. Conform deciziei de impunere pe respectivul an mi-am platit ... (vezi toată discuția)