avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Model contract prestari servicii pentru firma de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Model contract prestari servicii pentru firma de curatenie din punct de vedere SSM

Buna ziua,

Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de contract prestari servicii pentru firma de curatenie din punct de vedere SSM.
Stiu ce articole sunt necesare din punct de vedere al legislatiei insa nu stiu cum sa formulez astfel incat sa fie totul bine punctat si cat mai la obiect.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Nicoletamoise1 , utilizator 14:36, 26 Aprilie 2017
La formularul de contract prestari servicii se anexeaza un protocol in care se mentioneaza atributiile pe linie de ssm pentru partile semnatare, avand in vedere prevederile de la pct.15 din HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Protocolul pe linie de ssm, psi-su, mediu face parte din contractul de prestari servicii.
Multumesc mult.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm, psi microintreprindere TeoTea TeoTea Buna ziua! Pentru o societate cu 2 angajati, activitate desfasurata la birou,prelucrare date , la sediul social al societatii, ce obligatii sunt din punct ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in convenția pe linie de ssm, aii-su si mediu anexa ... petru.radu petru.radu Buna ziua, In convenția pe linie de SSM, AII-SU si Mediu anexa la contractul de prestări servicii cu alți angajatori (subcontractori) pot introduce si pot ... (vezi toată discuția)
Ssm pentru pfa zoltan_zoltan zoltan_zoltan Am un PFA fara angajati, adica eu sunt angajatul sa zicem. Am un contract cu o firma pe un santier. Ce document imi este necesar pe linie SSM? Acea fisa SSM ... (vezi toată discuția)