avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea denumirii firmei, pt agentie de turism, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea denumirii firmei, pt agentie de turism, automat si schimbarea licentei de turism?

Buna ziua.

Am o nelamurire. Daca o agentie de turism isi schimba denumirea firmei, dar nu si numele agentiei, iar aceasta detine o licenta de turism, licenta ca urmare trebuie schimbata sau nu?

Exemplu: Agentia de turism "ABC", a avut demunirea veche a firmei SC XYZ SRL iar denumirea firmei noua este SC ABC SRl, precum numele agentie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jurj_adela , utilizator 15:04, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire firma vs marca pavelescu2005 pavelescu2005 salut am un srl - sc abc xyz srl daca cineva inregistreaza la osim "abc xyz" ma poate obliga sa-mi schimb denumirea firmei ? multumesc (vezi toată discuția)
Domeniu.ro marcã înregistratã adyv adyv Buna ziua, Am inregistrat un domeniu.ro (sa zicem xyz-abc.ro ca persoana fizica intentionand sa-l utilizez pentru o firma pe care o voi crea ulterior, firma ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism irinacer irinacer Buna ziua ! As vrea sa imi deschid o agentie de turism si am cateva nelamuriri: 1. daca eu sunt asociat unic la firma si am si brevetul de turism, cum pot ... (vezi toată discuția)