avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL

Bună ziua. Doresc sa deschid un SRL în care domeniul de activitate sa fie prestările servicii în agricultura. Ceea ce nu am înțeles sunt urmatoarele lucruri :
- sediul firmei doresc sa îl fac acasă unde dețin anumite utilaje agricole, unele doresc sa le trec pe firma iar altele nu. Am înțeles că dacă vin controale eu trebuie sa am în curte doar ce am declarat fiind sediul firmei și nimic alceva.
-Trebuie sa justific tot ce am achiziționat chiar dacă nu sunt trecute pe firma deoarece sunt în " sediul firmei"
-Controlul vine neanutat indiferent ca ești acasă sau nu.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Opris Oana , utilizator 17:35, 24 Aprilie 2017
Da. Ati inteles bine care este treaba. Altfel, ceea ce este in plus, le tineti prin vecini, daca nu doriti sa fiti corecti si sa lucrati numai pe actele cerute de lege, pe firma.
Mulțumesc pentru răspuns.
Atunci ce firma mă puteți sfătui sa deschid pentru a rula un capital de 200-300 milioane pe an? Mulțumesc
E indicat srl-ul, nu am nimic impotriva desfasurarii activitatii pe el. Cred ca ati inteles ca precizarea mea se indrepta doar impotriva a: unele doresc sa le trec pe firma iar altele nu.
Da am înțeles răspunsul dumneavoastră ce mă dezavantajeaza este ca nu am unde sa fac sediul firmei în alta parte și acuma sa fim serioși ca doar nu o sa mă pun sa mut utilajele prin vecini. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor/neplatitor tva (vine garda financiara la sediul social) anitsirc anitsirc Doresc sa infiintez un SRL. Initial m-am gandit sa infiintez neplatitor de TVA, iar cand voi avea venit constant sa trec ca platitor. Totusi deoarece ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate sau srl fara sediu ionut1222 ionut1222 Cuna ziua.Ma intereseaza sa imi infiintez un srl date fiind modificarile legislative in ceea ce priveste pfa-ul,am considerat ca e mai ok un srl.A:)m o ... (vezi toată discuția)