avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Protectie date personale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Protectie date personale

Daca stiu ca in perioada 2010-2015 un angajat MAI mi-a accesat/verificat datele personale fara vreun temei legal,cum pot sa dovedesc acest lucru?cui ma adresez ?era legal sa faca asta si ce risca angajatul?Adica daca era ilegal vreau sfaturi cum sa procedez.Multumesc

Alte discuții în legătură

Disponibilizare art 65 alin.1 eu si atat eu si atat Buna ziua. Am fost disponibilizat in data de 30 iunie 2010 in baza art.64 alin.1 din codul muncii. Totodata mi-ai fost luate laptopul, telefonul de serviciu si ... (vezi toată discuția)
Revisal Ileana popa Ileana popa Bună ziua, Scoala a fost structura la un liceu , pe perioada 01.09.2010-031.08.2013 și Revisalul a fost făcut pe CUI-ul liceului. Cu 01.09.2013 ... (vezi toată discuția)
Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)