avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare art 65 alin.1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare art 65 alin.1

Buna ziua. Am fost disponibilizat in data de 30 iunie 2010 in baza art.64 alin.1 din codul muncii. Totodata mi-ai fost luate laptopul, telefonul de serviciu si cartela de acces in firma. Seful meu mi-a dat totodata o foaie, mai precis notificare, semnata si stampilata, in care scrie, citez: "Luand in considerare faptul ca pozitia Dvs se restructureaza datorita reducerii volumului de activitate, prezenta Dvs la serviciu nu este necesara in perioada de preaviz prevazuta de lege. Pe cale de consecinta, incepand cu data de 1 iulie 2010 si pana la expirarea perioadei de preaviz puteti sa nu va prezentati la serviciu, fara ca acest lucru sa va afecteze drepturile salariale sau sa fie considerat absenta nemotivata."

Acum, mie imi este tema ca, pentru a "mi-o face" pentru ca am refuzat sa-mi dau demisia, sa ma dea afara pentru absente nemotivate si astfel sa nu mai primesc salariul aferent perioadei de preaviz si cele 2 salarii compensatorii. Precizez ca personalul de paza a primit deja instructiuni pentru a nu ma mai lasa sa intru in firma. Risc eu sa nu-mi mai primesc banii aferenti perioadei de preaviz si cele 2 salarii compensatorii? Ce pot sa fac in situatia asta?

Va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi.
Cel mai recent răspuns: eu si atat , utilizator 22:45, 5 Iulie 2010
Nu riscati nimic. Angajatorul a hotarat ca in perioada de preaviz sa nu va prezentati la lucru si s-a obligat in scris ca nu va sunt diminuate drepturile salariale. Nu observ nimic ilegal in modul cum a procedat.
Nu este nimic ilegal , nu va afecteaza in privinta drepturilor salariale, era mai rau daca nu primeati notificarea si nu va prezentati in preaviz.
Salariaţii nu pot renunţa la drepturile ce le sunt recunoscute prin lege. Orice tranzacţie prin care se urmăreşte renunţarea la drepturile recunoscute de lege salariaţilor sau limitarea acestor drepturi este lovită de nulitate
Freeelis, sa inteleg ca hartia aia nu are nicio valoare? Ca trebuie sa ma duc la serviciu, chiar daca nu sunt primit? Tocmai am fost atat la ITM, cat si la Inspectia muncii. In amandoua locurile mi s-a spus acelasi lucru. Hartia este ok, firma nu ma poate da afara pentru absente nemotivate atata timp cat mi-a comunicat ca pot sa absentez fara ca acest lucru sa fie considerat absenta nemotivata sau sa nu mi se acorde drepturile salariale. Sincer, nu stiu ce sa mai cred
angajatorul poate renunta la prezenta salariatului la munca i perioada preavizului

Alte discuții în legătură

Drept in preaviz cristian_mihail cristian_mihail Am primit decizia de concediere conform art 65 (1) pe data de 11.01.2012 cu termen de preaviz de 20 de zile (pana pe 08.02.2012). Pe perioada ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la serviciu in per.de preaviz Doina Elena Doina Elena In instiintarea de intrare in perioada de preaviz de 20 zile lucr. inainta angajatului sub semnatura, pot mentiona ca nu este necesar sa se prezinte la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la efectuarea preavizui in cazul concedierii pentru-motive-ce-nu-tin-de-persoana-salariatului carmensita1234 carmensita1234 Poate angajatorul emite o adresa catre salariatul respectiv in care mentioneaza ca nu mai este necesara prezenta acestuia la munca , fara a-i fi afectate ... (vezi toată discuția)