avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Demersurile pentru pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Demersurile pentru pensie alimentara

Buna seara,ma numesc Petrila Lacramioara. Fata mea are 2 copii minori de 3 ani si cea mica de 9 luni.Este despartita de sot de cateva luni.Intrebarea mea este, ce acte ne trebuie si cam cat ma costa sa l dam in judecata pentru pensie alimentara??
Cel mai recent răspuns: lacrimi_oana , utilizator 20:41, 24 Aprilie 2017
Taxa de timbru este de 20 lei. La aceasta se adauga un eventual onorariu de avocat (negociabil si variabil in functie de vechimea si experienta avocatului).
Este nevoie neaparat de avocat???
In principiu nu, nu sunt dosare care sa puna probleme deosebite, insa formularea cererii de chemare in judecata tb sa indeplineasca anumite conditii de forma obligatorii.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie george27 george27 ce suma de bani as avea nevoie pentru a deschide proces pentru custodia si pensia alimentara a copilului. (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MrJuice MrJuice Buna ziua. Cateva intrebari as avea.-Cat mar costa sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara. ... (vezi toată discuția)
Recuperarea diplomei de licenta ana-maria iacob ana-maria iacob Am absolvit fac.Spiru Haret in anul 2009 si nici pana la ora actuala nu mi s-a eliberat diploma de liceenta.Nu sunt singura in aceasta situatie ,cred ca de ... (vezi toată discuția)