avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Ma puteti indruma in legatura cu metodele de dezbatere a mostenirii ? Careve mai avantajoasa? Am inteles ca medierea nune prea in regula.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:09, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va adresati unui notar daca vreti ca dezbaterea mostenirii sa se faca pe cale notariala - atentie - unde duceti prima oara actele acolo vor sta pana la inchiderea/solutionarea dosarului SAU daca vreti pe cale judiciara (instanta) atunci va adresati unui avocat. Costurile sunt cam aceleasi.
Va multumesc.
Buna seara,
Prin mediere doar va intelegeti ca sa nu va certati.
De la mediator TREBUIE sa mergeti la notar sau in instanta asa caaa, o puteti sari.
Interesati-va la notar cat costa . In instanta va costa 5% din valoarea bunurilor la care se adauga expertiza si onorariul de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost obligați să facem cerere de dezbatere a succesiunii când am ridicat certificatele de deces. este obligatoriu să mergem acum la notar? Anagiorgiana Anagiorgiana Buna ziua,sunt Coman Ana din Constanța.Am o problema in legătură cu o succesiune în urmă decesului părinților.Parintii mei au murit amândoi în ... (vezi toată discuția)
Acord mediere partaj succesoral mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Acordul de mediere intre doi frati si singurul mostenitor al celui de-al treilea se poate face daca acesta din urma nu are certificat de mostenitor si nici nu ... (vezi toată discuția)
Cand se face o succesiune dupa deces? elena.doina elena.doina Buna ziua!Bunica mea a murit acum 2 luni de zile,a avut un singur fiu care a murit cu multi ani inaintea ei.Suntem 4 frati mostenitori.Intrebarea mea este la ... (vezi toată discuția)