avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Înființare pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Înființare pfa

Daca înființez in pfa pentru depunerea unui proiect pe fonduri europene si ma aflu in concediu îngrijire copil, se va suspenda plata indemnizației? Menționez ca înființez pfa, depun proiectul si aștept rezultatul: aprobare sau respingere. Nu voi avea activitate pana la soluționarea proiectului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 25 Aprilie 2017
Pe durata CCC , puteti sa infiintati in PFA si sa obtineti venituri suspuse impozitului pe venit de maxim 3699 lei pe an calendaristic, fara a va fi suspendata plata indemnizatiei pentru CCC..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte venituri pe perioada concediului de ingrijire copil lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema. am accesat fonduri europene pe masura 141. proiectul mi-a fost aprobat de 2 sapatamani. ca sa pot sa ... (vezi toată discuția)
Pfa in concediu ingrijire copil laurentiaa laurentiaa Buna ziua! Anul trecut am intrat in concediu de ingrijire a copilului. Anul acesta as dori sa imi fac un PFA si sa accesez fonduri europene (un program in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Valentina_dum Valentina_dum Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu o informație. Sunt angajata la o instituție, iar in paralel dețin o întreprindere familială (eu sunt titularul) și ... (vezi toată discuția)