avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie- plata prima luna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie- plata prima luna

Buna ziua, imi puteti spune de cand incepe plata stimulentului de insertie , daca m-am intors la munca cu minim 60 de zile pana la varsta de 2 ani a copilului? Tatal a ramas acasa sa beneficieze de indemnizatie cele 60 de zile, iar eu am revenit in martie, copilul face doi ani in mai. Am citit in lege ca nu se cumuleaza indemnizatia cu stimulentul, dar se tine cont doar de indemnizatia pe care o primeam eu, deci daca in luna mai nu voi mai primi indemnizatie, se plateste stimulentul, sau pentru ca tatal are indemnizatie, stimulentul se acorda dupa varsta de 2 ani a copilului, cand se opreste indemnizatia de tot? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2017
adriana12_12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 25 Aprilie 2017
Daca tatal va beneficia de indemnizatia pentru CCC in toate acele 60 de zile, atunci stimulentul de insertie il veti primi incepand cu ziua urmatoare celei in care inceteaza durata CCC pentru tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie vs luna tatalui Natalia Balazs Natalia Balazs Eu momentan sunt in CCC si doresc sa ma intorc la servici cu 60 de zile inainte ca fiul meu sa implineasca 2 ani. Cand ma intorc eu la servici, tatal va sta ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)