avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cautare persoana decedata.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cautare persoana decedata.

buna ziua !caut o persona decedata cu cca 10-15 ani in urma ,ma intereseza locul unde a murit si daca se poate locul unde se afla .Persoana de care vorbesc a trait si banuiesc ca a decedat in Bucuresti .As fi foarte bucuros daca cineva m-ar putea ajuta.Cu multe mutumiri!
Cel mai recent răspuns: luciancheles , utilizator 09:53, 27 Aprilie 2017
Daca aveti cunostiinta despre ultimul domiciliu al defunctului,solicitati oficial relatii la serviciul de stare civila teritorial
Din pacate nu cunosc ultimul domiciliu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune Joita Soare Joita Soare Părinții mei divorțați eu ramanand cu mama. Relațiile cu tatăl meu distante. Recent mama află că tatăl meu a decedat căutând să obțină mai ... (vezi toată discuția)
Mostenire AlexandraEric AlexandraEric Buna ziua. Părinții mei sunt divorțat de 23 de ani. Tatăl ă murit recent. El mai avea o fata rezultată din alta relație, necasatorinduse. Intrebarea ... (vezi toată discuția)