avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare I.I cu o singura persoana
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare I.I cu o singura persoana

Buna ziua,doresc sa infiintez I.I pentru agricultura dar nu sunt casatorit , sunt singur , cei de la Reg . au spus ca pot infiinta doar I.Familiala cu un frate nici asta nu am .Ce pot face ???, am pamint , am casa , doresc sa accesez niste fonduri sa dezvolt o mica afacere . Va rog sa ma ajutati cu o sugestie , cu un raspuns.Multumesc1
Cel mai recent răspuns: NUCICOM , utilizator 19:30, 25 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns , pot face dovada studiilor, dar ca forma juridica doresc doar I.I trebuie sa fiu casatorit neaparat??????
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare? Ma gandeam la o finantare 100%, fara ... (vezi toată discuția)
Azil de batrani rbuhescu rbuhescu Doresc sa deschid un azil de batrani si am infiintat o SC SRL in acest scop. Am nevoie si de o fundatie in cadrul acestei SC SRL? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)