avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Spor vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Spor vechime in munca

Buna ziua,

Exista vreun "spor" pentru vechimea in munca pentru cei care lucreaza de la varsta de 16 ani?

Multumesc,
Raluca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 25 Aprilie 2017
Nu exista asa ceva prevazut in legislatie.

Sporul pentru vechimea în muncă se poate acorda angajaţilor in baza prevederilor din contractual individual de muncă sau din cele contractual colectiv de munca aplicabil ori in baza reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime in cim dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. In cazul incheierii unui nou CIM in momentul pensionarii pt. limita de varsta, este legala mentinerea sporului de vechime? Firesc, se plateste ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in munca Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Stiu ca acest subiect a mai fost deschis si inainte, insa as dori sa stiu daca angajatorul este obligat sa il acorde avand in vedere ca firma la ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime inclus in salariu gbrlcostache gbrlcostache doresc sa stiu,daca o persoana care are 30 de ani vechime in campul muncii, beneficiaza de spor de vechime,inclus in salariu de baza(adica,adaugat la cei 900 ... (vezi toată discuția)