avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Activitate bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Activitate bancara

Am primit pe telefon un mesaj in care mi-se multumea pentru deschiderea unui cont la o banca, in acea zi. Cum nu iesisem din casa in acea zi, am ramas uimit si am plecat la respectiva banca sa cer lamuriri. Acolo am fost informat ca in baza OUG 99/2006 si a unei conventii intre firma la care lucrez si banca a fost deschis un cont pe numele meu. Intrebarile mele sunt 1) daca ce a facut banca este legal, pentru ca OUGul respectiv nu specifica nimic concret, deci directorul bancii ma aburit cerzand ca nu o sa stau sa caut ordonanta, 2) daca nu au actionat legal cui trebuie sa ma adresez?

Alte discuții în legătură

Abuzuri in sistemul bugetar fata de angajati horatiupaul horatiupaul Buna ziua! As dori lamurir cu privire la prevederile OUG 149/2007 privind aprobarea unor masuri in domeniul finantelor publice unde a fost eliminata ... (vezi toată discuția)
Informatii private despre titular cont bancar SAUNDU SAUNDU Buna ziua,poate un consilier bancar de la banca unde ai cont sa dea informatii despre tine altei persoane private(adresa,telefon,telefon serviciu,samd.). Va ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii, data in judecata sau nu? denisafv denisafv Bună ziua! Am mai scris o data despre problema mao delicată legată de pensia mamei mele, dar acum lucrurile au evoluat putin. Pe scurt, situația este ... (vezi toată discuția)