avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partial

-Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti in ce conditii as mai putea obtine un venit suplimentar,fara a incalca prevederile art.114 alin.(1) lit.b,din L.263/2010,cu referire la art.6 alin.(1),pct. I, II sau IV; de ex. : -contract zilier , contract colaborare sau...?
-Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 25 Aprilie 2017
Cititi acest articol:

Pensia anticipata. Cand poate fi cumulata cu alte venituri
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie anticipata - alte venituri Cordoneanu Cordoneanu Buna ziua, Sunt pensionara anticipat si doresc sa lucrez in continuare prin contract colaborare sau conventie civila. Se poate? In ce conditii? Rog a se lua ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie anticipata si angajarea ulterioara Mitica49 Mitica49 Revin la un subiect mai vechi “Iesirea la pensie anticipata si angajarea ulterioara” postat prima oara pe 17.06.2011, citand mai intai raspunsul ... (vezi toată discuția)
Pensionat anticipat si pfa sorin_1 sorin_1 Sunt pensionat anticipat din anul 2009 si am un pfa infiintat in 2010. Vreau sa stiu daca in urma modificarilor aparute la legea pensiilor si a salarizarii in ... (vezi toată discuția)