avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dubii in privinta casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dubii in privinta casatoriei

Sunt un cetatean roman in uk unde am cunoscut in urma cu aproximativ 2 ani o cetateana poloneza cu care intentionez sa ma casatoresc,dar apare o problema si ramane insarcinata dar nu cu mine.Daca voi face nunta voi putea in viitor sa am surprize neplacute cu tatal natural al copilului?Tatal natural al copilului este unul din superiori ei de la locul de munca si momentan nu stiu daca are cunostinta despre viitorul copil.Precizez ca eu accept si copilul chiar il recunosc,il cresc,fara nici o pretentie,orice daca trebuie dar nu doresc nici un fel de complicatii sau scandaluri in viitor.
Ce ma sfatuiti sa fac?Eu sunt o persoana corecta si doresc liniste si pace in viata mea de aceea ma aflu in aceasta situatie in fata faptului implinit.
Cel mai recent răspuns: marian200089 , utilizator 11:55, 27 Aprilie 2017
Benito a scris:

..........
Poate vreo doamna dintre dumneavoastra imi poate explica unde ma pierd eu in a intelege gandirea femeilor,sau poate ca eu inteleg bine dar problema este la ea.
Va multumesc mult pentru raspunsurile promte,directe si la obiect si sper sa pot decide solutia corecta.
Cu stima si respect benito

Personal va recomand sa nu mai incercati sa intelegeti gandirea femeilor ci sa analizati dovezile de iubire, incredere si respect pe care le primiti de la persoana care va declara iubire. In calitate de femeie, daca as fi facut asa ceva, de voie, de nevoie - nu mai conteaza, as fi rupt chiar eu logodna...sigur ca nu suntem toti nici perfecti nici la fel insa bunul simt ar trebui sa primeze in relatiile cu semenii...
Daca mai doriti inca sa intelegeti diferentele dintre barbati si femei va recomand cartea "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", intelegerea diferentelor insa, nu va inlocui niciodata propria intuitie si necesitatea de a avea respect fata de sine si de ceilalti...
[ link extern ]
Alegeri intelepte va doresc!
L.C.

P.S. - Nu este necesar sa motivati anularea nuntii - invitatii pot afla ulterior motivele sau nu - nu trebuie sa va justificati in fata nimanui iar pierderile financiare datorate anularii nuntii poate fi de fapt un loz castigator data fiind situatia...
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2017
Laura Ciobeica, moderator
Laura Ciobeica a scris:

va recomand cartea "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus",

O carte foarte buna, cum sa cucereasca barbatii de pe Marte femeile de pe Venus.
Daca au baut impreuna ceva inainte se cucereste fara mare efort muntele lui Venus.
Englezii au o expresie pentru chestii din astea " dodge a bullet - manage to avoid a difficult or unwelcome situation."

Vezi-ti de viata ta ca femei sunt si o sa gasesti una potrivita tie. Singura pierdere sa fie partea materiala cu nunta & stuff.
Cat despre madam ... da i-a placut odata o sa o mai faca ... poate si cu tine langa ea.
Baga la cap sfaturile primite si de la ceilalti si o sa iti fie bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia mea a comis adulterul georgeln georgeln buna seara, Ma numesc George, povestea este destul de tragica; ieri am descoperit ca sotia mea (cu care m-am castorit in urma cu 5 ani) a comis acest ... (vezi toată discuția)
Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)