Benito a scris:
..........
Poate vreo doamna dintre dumneavoastra imi poate explica unde ma pierd eu in a intelege gandirea femeilor,sau poate ca eu inteleg bine dar problema este la ea.
Va multumesc mult pentru raspunsurile promte,directe si la obiect si sper sa pot decide solutia corecta.
Cu stima si respect benito
Personal va recomand sa nu mai incercati sa intelegeti gandirea femeilor ci sa analizati dovezile de iubire, incredere si respect pe care le primiti de la persoana care va declara iubire. In calitate de femeie, daca as fi facut asa ceva, de voie, de nevoie - nu mai conteaza, as fi rupt chiar eu logodna...sigur ca nu suntem toti nici perfecti nici la fel insa bunul simt ar trebui sa primeze in relatiile cu semenii...
Daca mai doriti inca sa intelegeti diferentele dintre barbati si femei va recomand cartea "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", intelegerea diferentelor insa, nu va inlocui niciodata propria intuitie si necesitatea de a avea respect fata de sine si de ceilalti...
[ link extern ]
Alegeri intelepte va doresc!
L.C.
P.S. - Nu este necesar sa motivati anularea nuntii - invitatii pot afla ulterior motivele sau nu - nu trebuie sa va justificati in fata nimanui iar pierderile financiare datorate anularii nuntii poate fi de fapt un loz castigator data fiind situatia...