avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard proprietate,hotarul pe malul paraului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard proprietate,hotarul pe malul paraului

Buna ziua,
Am un teren delimitat la un capat de un parau,dupa masaratori hotarul meu este pe malul paraului,aproximativ la 1,5 metri de albie(malul este inalt).Doresc sa fac gard.As dori sa stiu daca este obligatoriu sa las un spatiu din teren pt eventualitatea unui drum de acces(daca as inchide terenul chiar pe punctele trasate de doamna de la cadastru,este spatiu de trecere de-a lungul apei,pe mal).Si pot obliga vecinul din dreapta sa participe la cheltuielile cu gardul pentru partea comuna cu el?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: amyro777 , utilizator 21:42, 25 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strada- spatiu public georgenecula76 georgenecula76 buna ziua, locuiesc undeva la tara ,pe o fundatura; pe aceasta ulita sunt 3 case una in capatul ulitei (care si inchide ulita) , una pe stanga (eu) cealalta pe ... (vezi toată discuția)
Legislatie drumuri publice sorink sorink Buna ziua, ma puteti ajuta cu o lege in care sa gasesc clasificarea drumurilor publice, care este masa maxim autorizata care poate circula pe fiecare tip de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta, va rog sa ma ajutati cu sfaturi: -casa ... BCM01 BCM01 Buna ziua, am o speta, va rog sa ma ajutati cu sfaturi: -casa bunicii era pe malul unui parau, casa din anii 40, nelocuita, dar locuibila. Consiliul ... (vezi toată discuția)