avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... model notificare anaf intentie deschidere procedura ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

model notificare anaf intentie deschidere procedura insolventa debitor (cu reorganizare)

Buna seara,

Ma poate ajuta cine cu un model de notificare intentie deschidere procedura insolventa debitor (cu reorganizare) catre ANAF?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 11:24, 14 Martie 2018
Bună, as avea și eu nevoie de un model.

madalina bobeica a scris:

Buna seara,

Ma poate ajuta cine cu un model de notificare intentie deschidere procedura insolventa debitor (cu reorganizare) catre ANAF?

Multumesc!

Buna,

Eu am folosit acest model fara probleme.

Catre,

DIRECTIA GENERALA DE ADMINISTRARE
A MARILOR CONTRIBUABILI
Str. Lucretiu Patrascanu nr.10 Corp A, Sector 3, Bucureşti, Cod Postal 030507

Subscrisa …………………………….. cu sediul în Loc. ..............................., Str. ....................... Nr. ................, cod poştal ....................., Jud. ............................................., Înmatriculata la Registrului Comerţului de pe lânga Tribunalul ............................ sub nr. ............................, Cod Unic de Înregistrare ..................., Tel. ............................, e-mail .................................., , cont bancar nr. ................................................................ deschis la ........................................., reprezentată prin administrator ....................................,
În temeiul art. 66 alin. 1 din Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, înaintăm prezenta

NOTIFICARE

prin care vă aducem la cunoştinţă faptul că intenţionam să solicităm instanţelor de judecată competente deschiderea procedurii insolvenţei în formă generală prevăzută de Legea 85 din 2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.

………………………………
Prin Admin. ……………………………

Sper sa va fie de folos.

Toate cele bune,
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
mroby, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G As putea eu, ca societate comerciala sa declar insolventa o alta societate comerciala, care nu mi-a achitat un debit vechi de 1 an? Ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Model cerere deschiderea procedurii insolventei de catre creditor ContSters40598 ContSters40598 Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un model orientativ pt. o cerere de deschidere a procedurii insolventei formulata de catre creditor. Ma intereseaza mai ... (vezi toată discuția)
Cerere insolventa caprice caprice ma ajutati va rog cu un model de cerere de insolventa? multumesc (vezi toată discuția)