avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce fel de firma trebuie sa imi deschid?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce fel de firma trebuie sa imi deschid?

Buna ziua,
Imi doresc sa deschid o firma pentru a putea presta servicii de web design legal. Din cate am inteles nu pot sa imi fac PFA deoarece nu am o diploma sa imi ateste cunostiintele in acest domeniu.
Pentru acest timp de servicii trebuie sa deschid un SRL-D?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Fremmi , utilizator 06:24, 28 Aprilie 2017
daca sunteti tanar si nu ati mai avut o alta societate pana acum puteti deschide srl-d
M-am documentat putin si aparent nu este chiar obligatoriu acea diploma pentru atestarea cunostiintelor .. Am inteles ca este ok si diploma de la bac. Da, am 20 de ani si nu am mai avut o firma in trecut. Ma duc saptamana viitoare la ORC pentru a ma informa exact. Cred ca m-as complica prea mult cu un SRL ... Imi trebuie doar un mijloc legal de a realiza facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Documente care atesta pregatirea sau experienta profesionala pfa fortune12 fortune12 Doresc sa infiintez un PFA care sa aiba ca profil de activitate web designul. In doua cuvinte, aceasta activitate se refera la realizarea de siteuri web pentru ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl victor2893 victor2893 Salut! Am de gand sa imi deschid un SRL pentru a putea presta anumite servicii. Nu pot deschide PFA din cauza faptului ca sunt student si nu am inca o diploma ... (vezi toată discuția)