avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transfer CIM - obtinere indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transfer CIM - obtinere indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Ma intereseaza daca se poate rezolva in vreun fel urmatoarea situatie:
- in prezent o persoana este in concediu de crestere copil avand CIM suspendat la o firma. Ideea este ca se doreste inchiderea firmei respective si CIM-ul respectiv se poate transfera pe o alta firma, urmand a fi tot suspendat. Se poate? Ce se intampla cu indemnizatia de crestere copil? Poate fi aceasta acordata in continuare? Imi poate spune cineva procedura si daca este posibil acest lucru?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: crysenc21 , utilizator 21:40, 2 Mai 2017
Despre ce transfer este vorba ?

Actualul angajator fuzioneaza, este absorbit de un alt angajator ?? ... detaliati mai mult daca se poate.
Buna ziua,

nu, nu este vorba de o fuziune sau de absorbtie. Sunt 2 entitati juridice diferite - insa o parte din asociati sunt comuni - si se doreste inchiderea unei firme si se pare ca nu se poate din cauza acestui contract de munca care este suspendat.
Imi puteti da ceva informatii,

Multumesc,
C.i.m. susperndat nu se poate transfera de pe o entitate pe alta , decat in conditiile art.173 C.mun. si a Legii 67/2006.

Altfel, c.i.m. va trebui sa inceteze pentru ca entitatea respectiva sa fie inchisa definitiv.
Am inteles, va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca pe perioada suspendarii ginnyy ginnyy am un salariat al carui CIM a fost suspendat pt crestere copil pe perioada suspendarii coontractului salariatului, societatea a fuzionat prin absorbtie cu o ... (vezi toată discuția)
Fuziune unitati, inchidere cim suspendat? lia2 lia2 Unitatea mea institutie publica fuzioneaza cu alte 2 unitati SA-uri. In urma fuziunii unitatea mea se desfiinteaza. Cf. HG nr.1398/2009 de infiintare noua ... (vezi toată discuția)
Transfer cim Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Contractul individual de munca a unui profesor universitar poate fi transferat la o firma privata? Care este baza legala si care este procedura? (vezi toată discuția)