avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dare in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dare in plata

Ma intereseaza sa stiu daca e legal sa mi se reinfiinteze poprirea pe salariu la trei luni dupa ce a fost suspentata in urma unei notificari de dare in plata....Avocatul cu care am semnat contractul nu-mi da nici un fel de detalii , in ultimul timp nu-mi mai raspunde nici la telefon...Eu am achitat onorariul cerut pentru un proces de dare in plata...Acum sincer nici nu stiu ce sa fac...cred ca am ajuns din nou de unde am plecat...Mi-am pus toate sperantele in acest proces insa nici nu stiu daca s-a solutionat in vreun fel...va rog sa ma ajutati...cu un sfat macar...ce mai pot face?...

Alte discuții în legătură

Poprire salariu maryanamry maryanamry Buna ziua...dupa ce am depus notificare de dare in plata, timp de trei luni mi-a fost suspendata aceasta poprire, insa acum de luna aceasta am primit acasa cat ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la un avocat care nu si-a facut datoria pavelbuta pavelbuta Buna ziua.Am incheiat un Contract de asistenta juridica cu un avocat care sa ma reprezinte intrun proces de mostenire,acum un an,i-am achitat onorariul si i-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante girant shadow_2 shadow_2 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspusuri/sfaturi intr-o chestiune de recuperare creante de la un girant Am mai scris despre acest subiect aici ... (vezi toată discuția)