avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

Buna ziua...dupa ce am depus notificare de dare in plata, timp de trei luni mi-a fost suspendata aceasta poprire, insa acum de luna aceasta am primit acasa cat si la firma notificare de reinfiintare a popriri...dupa care a urmat si retinerea din salariu evident...ma intereseaza sa stiu daca e legal ce se intampla...
Cel mai recent răspuns: maryanamry , utilizator 10:58, 23 Aprilie 2017
In cazul in care sunteti nemultumit de solutie formulati contestatie la executarea silita(poprire)
Pai inca am procesul de dare in plata pe rol inca nu sa solutionat ...inca nu am nici o hotarare...in cazul meu ca mi-a fost reinfiintata poprirea, este ca sunt nelamurita...de ce pe parcursul procesului mi se fac retineri ?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-cerere de suspendare ovidana ovidana In urma executarii silite, banca de unde eu si sotul meu (decedat ulterior) am avut un credit de nevoi personale, a vandut la licitatie casa in care am locuit. ... (vezi toată discuția)
Informare angajator legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua.Va rog lamuriti-ma in urmatoarea privinta referitoare la Legea darii in plata, si anume: articolul 5 alin (3) prevede ca odata cu formularea ... (vezi toată discuția)
Poprire cont adialexandra adialexandra Buna seara, Am o nelamurire referitor la suma care poate fi retinuta de catre banca in cazul mai multor popriri. Eu am doua popriri pe contul de salariu, ... (vezi toată discuția)