avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sediu firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sediu firma

Buna ziua!

Suntem 2 propietari de apartamente intr-o vila. Eu locuiesc la parter, vecinul la etaj. Acesta are o firma-S.R.L.- cu sediul la adresa la care locuieste (adica la etajul vilei).
Pot sa va intreb daca pentru stabilirea sediului firmei la adresa comuna la care locuim nu avea nevoie si de acordul meu?
Cu stima,

Monica S.
Cel mai recent răspuns: moni47 , utilizator 16:21, 26 Aprilie 2017
Buna ziua, cu siguranta avea nevoie de acordul dvs. avand ziduri/pereti comuni.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2017
IMR BUSINESS CONSULTING, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru construirea unei mansarde victorcoman victorcoman Buna ziua! Locuiesc intr-o vila din care detin apartamentul de la etaj, impreuna cu vecinul de jos am convenit sa transformam podul in mansarda (strict ce se ... (vezi toată discuția)
Apartamentul de deasupra in paragina, al meu urmeaza sa fie afectat,ce pot face? Locatar3 Locatar3 Intr-o vila de 4 apartamente (unul pe etaj), eu stau la et.3, in chirie. Deasupra mea nu locuieste nimeni, doamna proprietara am inteles ca vine o data pe an ... (vezi toată discuția)
Cost reparatii davidoviciu davidoviciu Locuiesc intr-o vila cu demi-sol, parter, etaj 1.Eu sunt propietarul apartamentului 1 unde si locuiesc. Prin baia mea trece conducta de scurgere a apei uzate ... (vezi toată discuția)